Beteg vagyok és gyógyulni akarok

„A LÉLEK A MESTER,
A KÉPZELŐERŐ A SZERSZÁM
ÉS A TEST A FORMÁLHATÓ ANYAG."
Paracelsus

Tehetsz egészséged visszaszerzéséért!

Ma már bizonyított tény, hogy - főleg ellazult állapotban - képzeletünkkel hatni tudunk testünkre, s azon belül főleg az immunrendszerünkre. Gondolataink erejét, energiáját felhasználva megteremthetjük a gyógyulás lehetőségét, amiben hatalmas szerepe van a megbocsátásnak . Mindannyiunk szívében él harag múltbéli sérelmek miatt. Megbánthattak bennünket családtagjaink, legjobb barátaink, munkatársaink is. Az is lehet, hogy saját magunkra haragszunk... Ez a sodró erejű, óriási érzelem - a DÜH, a HARAG, a GYŰLÖLET - mindennapi lelki energiánkat emészti fel, és szó szerint elpusztíthat minket.

A harag, a gyűlölet - akár mások, akár magunk ellen irányul - állandó, levezetetlen stresszben tart minket. A krónikus stressz az orvostudomány mai állása szerint egészségünk legnagyobb ellensége.
A krónikus betegségek hátterében szinte mindig meghúzódik valami feldolgozatlan, „megemésztetlen" lelki trauma is. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése". Ha sejted, hogy milyen lelki vonatkozású történéssel függhet össze testi betegséged, akkor érdemes behunyt szemmel, ellazulva képzeletben kibékülni az ügyben érintettekkel. (Magaddal is!)

Ha nem tudod, hogy milyen érzelmi gyökere lehet testi betegségednek, kérd meg elmédet, hogy üzenjen éjjel, álmodban! Előbb-utóbb megkapod a választ, s azt követően elvégezheted az érzelmi rendrakást. Ezen kívül vagy mellett igénybe veheted a Belső utazás vagy a Gyógyulj meg! önfejlesztő csomag módszereit, melyek lehetőséget kínálnak az érzelmek nagytakarítására, újra megtalálva ezzel belső egyensúlyunkat, és azt a csiszolatlan gyémántot, akik igazából vagyunk.

A következők közül választhatsz - KATTINTS a kívánt témára!

• Pozitív hozzáállás

• Gyógyító nevetés

• Függőségek

• Meridiántorna

• Mozgásszervi betegségek

• Orvosok, akik agykontrollt végeztek

• Kiadványok listája gyógyulni vágyóknak


Dr. Bernie Siegel a következő esetről számolt be, ami megmutatja, hogyan kezdheted el beindítani öngyógyulási folyamatodat saját kreativitásodon, képzeleteden keresztül.


„Egy asszonynál a kórházi kivizsgálás kimutatta, hogy áttétes tüdőrákja van. Hazaküldték a kórházból, mert orvosilag reménytelennek tartották állapotát, s ezt közölték is vele. Férje fölhívta a család barátját, egy kedves orvosnőt. A doktornő indulatosan mondta a telefonba:
– Nem igaz! Ne higgyétek el, hogy meg kell halnia! Várjatok, átmegyek hozzátok, megbeszéljük!
Leültek beszélgetni. Az orvosnő halk, lágy zenét kapcsolt be, és a következőket tanácsolta:
- „Figyelj! Lazulj el, és képzeld el a tüdődet belülről, mint egy szivacsot! Képzeld el részletesen, hogy be- és kilélegzéskor egyre tisztábbak a hörgőcskék és eltűnnek a ráksejtek! Tedd ezt naponta többször szeretettel, hittel és leírhatatlan vággyal és képzeld el végül, hogy a tüdőd gyönyörű tiszta és egészséges!"
A beteg megfogadta a tanácsot és pár héten belül teljesen meggyógyult!"

Dr. Domján László


Az agykontrolltanfolyamon részletesen elmagyarázott relaxációs technikákat sajátíthatsz el képzeleted irányítására, a stressz levezetésére, belső éned és utad megtalálására. A módszer nem helyettesíti az orvosi kezelést, viszont szenzációsan kiegészíti, mert segítéségével fölerősítheted szervezeted öngyógyító erejét.


• A témához kapcsolódó cikkek és videók:


Cukorbetegség
Pánikbetegség
SM (Molnár Éva)
Beszélgetés John Newman agykontrolloktatóval


Móksha-csepp

Két agykontrollos társunk – dr. Márkus István szülész-nőgyógyász és klinikai onkológus, valamint Bencze Ilona homeopata gyógyító – olyan szert fejlesztett ki, amit túlzás nélkül világszenzációnak nevezhetek. A Móksha-csepp 84 féle virág szirmából készült, homeopátiás jellegű készítmény. (A moksa szanszkrit szó, ami fölszabadítást, illetve fölszabadulást jelent.)
A homeopátiáról tudni kell, hogy a szervezetbe információt juttatva segít gyógyulni. Igen ám, de nagyon nehéz megtalálni, hogy a kb. 4300 homeopátiás szer közül az adott betegnek melyik segítene. Istvánék – merészen – új megközelítést választottak: úgy válogatták össze a virágokat, hogy a belőlük készülő szer lefedje mind a 64, lehetséges, archetípusos lelki problémát. (Legtöbbször ugyanis a rosszul kezelt vagy elfojtott lelki gondok borítják fel a lelki-testi egyensúlyt, s járulnak hozzá ilyen-olyan krónikus nyavalyák kifejlődéséhez.)
Hangsúlyozzuk, hogy a Móksha-csepp nem gyógyszer, viszont bármilyen gyógyszer mellett szedhető, csodálatos kiegészítő. Oly módon segít, hogy magasabb tudatossági szintre (frekvenciára) hangolja a szervezetet. (A tudatosságszintről – és annak egyszerű méréséről – főleg az ERŐ kontra erő című könyvből szerezhető ismeret.)
Ennek eredményeképp idővel lényegesen javul a testi és a lelki állapot. Az eddigi pozitív visszajelzések között szerepelnek gyógyult: áttétes rákbetegek, pánikbetegek, depressziósok, alkoholisták, kábítószeresek stb. Az állatgyógyászatban is gyönyörű sikerek születnek a szer hatására.

Kinek érdemes szedni a Móksha-cseppet?
Valójában mindenkinek jót tesz, hiszen kinek ne lenne kisebb-nagyobb, feldolgozatlan lelki gondja? Szívből javasoljuk hát a szer kipróbálását! Egy üveg ára árfolyamtól függően változik, 6-7 ezer Ft. Kapható Budapesten a két üzletünkben (Szebb Életért Központ - Fiumei út 4., Mammut I. fszt.), ill. webáruházunkon keresztül postai utánvéttel is megrendelhető.
A két feltalálóval készített videóinterjúnk megtekinthető itt, illetve érdemes megnézni a moksaelixir.hu és a Moksasikerekről szóló moksaelixir.ning.com honlapot is. Istvánék álma – s immár sokunk álma –, hogy a Moksa Elixír hozzájáruljon az emberiség tudatosságszintjének növekedéséhez, egy jobb, emberibb világ megszületéséhez. Úgy legyen!


Fokhagymaesszencia - kúra

dr. Hermann István elmesélte, hogy édesapja tüdejét néhány éve azért nem merték megoperálni, mert az ultrahang- és a röntgenvizsgálat tanúsága szerint olyan mértékű érelmeszesedése volt, hogy az aortája gyakorlatilag törékeny "porceláncsővé" vált. A sebészek attól féltek, hogy a főverőér érintésekor az menthetetlenül sérül, és a beteg elvérzik. István hallott egy ősi receptről, amit egy Unesco-expedíció talált néhány éve Kínában. Kipróbálta, és édesapja aortája - orvosa ugyancsak nagy meglepetésére - teljesen mészmentessé vált, amint azt az ultrahangvizsgálat egyértelműen jelezte! Orvosi szempontból ez egyszerűen döbbenetes! Mivel manapság a legtöbb halálesetet és számtalan, súlyos tünettel járó betegséget végső soron az érelmeszesedés okoz, ezért örömmel adom közre az egyszerű receptet. (Én is rögtön készítettem egy-egy adagot a szüleimnek és magamnak.)


33 dkg megtisztított fokhagymát fokhagymaprésben szétnyomunk, majd 10 napig áztatjuk 3 dl, 96%-os, gyógyszertárban kapható alkoholban, lezárt üvegben. Közben naponta egyszer fellötyköljük, hogy a fokhagyma hatóanyagainak kioldódását ezzel is serkentsük. Ezt követően a pépet tiszta ruhán átszűrjük üvegbe. A nyert folyadék tömény, ragacsos fokhagymakivonat.


Adagolása: mindig evés előtt kell meginni, kevés tejben, gyümölcslében vagy vízben elkeverve:

Reggel - Délben - Este
1. nap: 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap: 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap: 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap: 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap: 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap: 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap: 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap: 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap: 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól: napi 3 x 25 csepp, amíg a folyadék el nem fogy.

A kúra idején érdemes a szokásosnál több folyadékot fogyasztani. Állítólag 7 évig nem kell megismételni a kúrát. Ha valaki kedvet érez hozzá, javaslom próbálja ki, hiszen veszélytelen, és viszonylag olcsó szerről van szó.