Híreink

 Gedeon Ellen agykontrolloktató egyéni agykontrolltanfolyamot tart olyan betegeknek, akik állapotuk miatt nem tudják végigülni a csoportos kurzusokat. Allergiák, mozgásszervi fájdalmak, félelmek és önkorlátozó hiedelmek megszüntetésében is segítséget nyújt. Tel.:1/466-0353.

Ossza meg velünk olyan élményét - legyen az saját vagy ismerősével történt eset -, amire nem talál magyarázatot. Meghökkentő, hajmeresztő, csodával határos és megmagyarázhatatlan történeteket várunk, tudományos kutatás céljára. Kérjük, adjon lehetőséget, hogy konzultálni tudjunk.
Cím: Gedeon Ellen, 1389. Bp. Pf. 1017.

 

ALFALAK

Együtt még jobban! 

Az agykontroll gyakorlása kellemes falusi környezetben

 

Időpontok:

június 7-16.
július 5-14.
július 26 - augusztus 4.
augusztus 30 - szeptember 8.

Az &-LAK mindegyik idei turnusára jelentkezhetnek alap tanfolyamot végzettek, ultrát végzettek és gyógyfürdőt igénybe vevők is.


Az
Alfalakot elsősorban azzal a céllal hoztam létre, hogy az agykontroll tanfolyamot végzettek itt alaposan begyakorolhassák a megtanult technikákat. Közéjük tartozik az intuició fejlesztését szolgáló esettanulmány is.

Másik célom az volt, hogy lehetőséget teremtsek a tartalmas és olcsó pihenésre.(Az Alfalak nem üzleti célú, önköltséges, közösségi, szabadidős szálláshely.)
Az agykontroll pihenéssel kombinált gyakorlása 10 napos turnusokban történik. Egy turnusban télen is nyáron is 8-9 fő vehet részt.(Elhelyezés 3 ágyas szobákban, és a kétágyas pótszobában. A sátrakat csak végszükség esetén állítom fel.)

Cím: 5931, Nagyszénás, Partizán utca 53.(Magyarország DK-i részén) Megközelítés autóval, vonattal vagy Volán busszal lehetséges.


A 10 nap 2012-től fejenként
35 000 Ft-ba kerül, amiért tárgyi vonatkozásba a következőket kapod: Ágynemű, teljes ellátás az első nap reggelitől a 10. nap vacsoráig,(hétköznap meleg ebéd A és B menü), az eddig megjelent agykontrolos irodalom, DVD és hanganyag használata, fejenként MCD rádió, kerékpár, roller, játéklehetőség (sakk, dominó, társasjátékok, stb…), sportolási lehetőség (kerékpár, asztalitenisz, labdák, súlyzók, szánkók és egyéb sporteszközök), törölközőket is kérhetsz.
A mindenki által elérhető alacsony árat jelentős rézben az adományok teszik lehetővé, melyeket köszönettel veszek az OTP 11773133-08221272 számlára. Ugyanerre a számlára vagy piros csekken küldheted az előleget, amellyel biztosítod a helyed. Turnus indítás csak akkor, ha legalább 3 fő befizette az előleget. Lemondás esetén a kezdés előtti 6. napig az előleget visszaküldöm.


Javasolt hétköznapi program a hagyományos turnusokban (alaptanfolyami technikák) és az
„U” turnusokban (gyógyító technikák) csak az ultra tanfolyamot végzetteknek:
  • 08:00 Közös reggeli meditáció - 16:00-17:30 esettanulmány

  • 10:00-11:30-ig agykontroll gyakorlása - 19:00-tól lelki fejlődést segítő DVD-k

Egyéb lehetőségek: gyógyfürdő különleges gyógyvízzel és uszodával, 25 Km-re szikes puszta gazdag madárvilággal, Szarvason arborétum, 16 Km-re csárdamúzeum, lovaglási lehetőség, helyi rendezvények (színház, falunap, koronglövészet, fogathajtás stb…), pólófestés szalonnasütés, bográcsozás, kirándulás hintóval vagy lovas szánnal. A ”GY” gyógyfürdő turnusokban nincs javasolt napirend, de van lehetőség étkezés nélküli változatra, 20 ezer Ft-ért.
Mindenkit szeretettel várok!

Megjegyzés az Alfalak dohányfüstmentes !!!

Elérhetőség: tel: 06 68 445-625, 06 30 253-0965 email: alfalak@freemail.hu

Engi László


KÉPEK MEGTEKINTÉSEBRAINTURBO nyelvtanulási módszer agykontrollt végzetteknek 25 000 Ft kedvezménnyel! A módszerről bővebb információt ITT TALÁLSZ!

 

Egyéni és párterápia, relaxáció, álomelemzés, valamint Pár-art: a szexuális örömszerzés művészete. Páros és csoportos foglalkozások Miklósfalvi Mária pszichológussal. Tel.: 30/644-6689.

 

Dr. Parádi József, agykontrolltanfolyamot végzett pszichiáter, egyéni pszichoterápiát, reinkarnációs foglalkozást és álomértelmezést vállal. (www.paradijozsef.5mp.eu).
Jelentkezés: paradi@drparadi.t-online.huvagy 30/951-6160 vagy 1/311-4597.